Onderwijs Innovatie Groep
  • Wat we doen
  • Careers
  • Klanten en cases
  • Over OIG
  • Contact

Careers

We are hiring!

Interesse in data en een passie voor onderwijs en wat je doet?

Wij zoeken altijd nieuw talent in ons team! Om elkaar te leren kennen en te zien of we matchen hebben we een eenvoudige procedure. Onze sollicitatie start met een online kennismaking. Als we elkaar liggen dan krijg je een case. Die case is ook het startpunt voor het tweede gesprek met twee collega’s. Mensen die doen wat jij ook gaat doen en je dus een goed beeld kunnen geven van de werkzaamheden. En met wie je mogelijk nauw gaat samenwerken. Als dat gesprek goed verloopt bespreken we in een derde gesprek de arbeidsvoorwaarden.

Junior consultant (32-40 uur)

Heb je een passie om innovatie vorm te geven in de praktijk? Als consultant bij OIG help je onze klanten om ons Data Platform in te richten en te gebruiken in hun transformatie naar een data gedreven organisatie. We bieden je een afwisselende rol met veel verantwoordelijkheid. Zo kan je onder meer ervaring opdoen met projectmanagement en het geven van trainingen.

Meer over deze rol

Junior data en analytics engineer (32-40 uur)

Heb je een passie voor data en lijkt het je gaaf om wat bij te dragen aan vernieuwingen in het onderwijs? Dan zijn we op zoek naar jou. Een communicatieve data specialist afgestudeerd aan het hbo of de universiteit met één tot drie jaar werkervaring!

Medior full-stack developer (32-40 uur)

Wil je technologie gebruiken om een maatschappelijke impact te maken en heb je 2 tot 4 jaar ervaring als .Net developer? Kom ons team versterken als full-stack .Net ontwikkelaar. We bieden je een uitdagende en flexibele werkomgeving met innovatieve technieken binnen een gedreven team!

Junior full-stack developer (32-40 uur)

Wil je technologie gebruiken om een maatschappelijke impact te maken? Kom ons team versterken als full-stack .Net ontwikkelaar. We bieden je een uitdagende en flexibele werkomgeving met innovatieve technieken binnen een gedreven team!

Enthousiaste relatiebeheerder binnendienst (32-40 uur)

Ben je enthousiast, klantvriendelijk, communicatief, gestructureerd en krijg je energie van het binnenhalen van nieuwe klanten? Een functie als relatiebeheerder binnendienst is jou dan op het lijf geschreven. Op basis van inhoud bouw je een persoonlijke relatie op met onze klanten. We bieden je een afwisselende rol met veel verantwoordelijkheid.

Gestructureerde projectcoördinator (24 uur)

Je bent ambitieus, samenwerkingsgericht, flexibel en communicatief. Je neemt graag verantwoordelijkheid, streeft naar kwaliteit en resultaat. Op basis van een representatieve houding en strak projectmanagement bouw je een persoonlijke relatie op met onze klanten. We bieden je een afwisselende rol met veel verantwoordelijkheid.

Ontmoet ons ervaren team

Benieuwd welke professionals werkzaam zijn bij OIG? Ontmoet ons team en kijk of jij er tussen past!

Ons team