Onderwijs Innovatie Groep
  • Wat we doen
  • Careers
  • Klanten en cases
  • Over OIG
  • Contact

Megan Tool Consultant

Ik heb het idee dat ik nog heel veel kan doen en leren. Dat ik nog lang niet alles heb gezien dat OIG me kan bieden.

De situatie waarin Megan zich nu anderhalf jaar terug bevond, zal starters bekend in de oren klinken: na jarenlang een duidelijk studiepad te hebben gevolgd, heb je je diploma’s op zak en ligt ineens de wereld voor je open.

Megan ging op zoek naar een groeiende organisatie waarin ze als consultant aan de slag kon en vond de vacature van OIG: “Wat me erg aansprak was dat het een kleiner team was, en dat het werk heel afwisselend zou zijn. Ik wist dat het te maken had met een online platform – iets moderns, iets hips – en dat ik trainingen kon gaan geven. Daarnaast stond ook in de vacature dat ik zelf trainingen kon gaan ontwikkelen.”

Als Megan gevraagd wordt hoe ze die afwisseling nu ervaart, is haar antwoord helder: “Wat ik hoopte dat deze baan mij zou bieden is uitgekomen en bevalt mij na acht maanden nog steeds heel goed. Ik heb echt het idee dat ik nog heel veel kan doen en leren – dat ik nog lang niet alles heb gezien dat OIG me kan bieden.”

Daaruit spreekt volgens Megan tegelijkertijd het vertrouwen dat ze al sinds de start van haar functie van OIG krijgt. Zo ontwikkelde ze een eigen training: “Samen met Kim,” zegt ze lachend, “ik ga niet alle credits nemen. Maar het maken van een training, die in de praktijk uitvoeren en zien hoe deelnemers reageren op wat ik heb voorbereid, heb gemaakt en volbracht… Dat specifiek vond ik heel leuk om in die acht maanden al te hebben gedaan. Om het vertrouwen te hebben gekregen dat ik dit in mijn eentje mocht gaan aanpakken.”

Omdat het een groeiend bedrijf is, krijgt Megan bovendien de ruimte om mee te denken in hoe het bedrijf verder wordt ingericht. “Als je ervan houdt om je eigen mening te uiten en je wilt weten dat je creativiteit gewaardeerd wordt, dan is OIG de place to be.” En nog twee redenen om bij OIG te komen werken: de collega’s en de thuiswerkmogelijkheden! “We hebben een leuk kantoor, gaan samen lunchen met de collega’s of maken een wandelingetje in het park hier in de buurt. Maar we mogen ook thuis werken. Ik vind dat de ultieme afwisseling.”

Waar kijkt Megan nou echt nog naar uit? “Om bij het bedrijf te blijven en te zien hoe het groeit. Er liggen nog zo veel kansen: voor werkzaamheden, om mensen te ontmoeten, en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat vind ik heel erg leuk.”

Contact

Wil je meer informatie of weten wat Onderwijs Innovatie Groep voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 06 - 45 16 16 43 of stuur een e-mail naar info@oig.nl.